Street Soccer Barcelona

 

futbol inclusiu

Street Soccer Barcelona, traduït al català “futbol de carrer”, és un projecte socioesportiu dirigit a persones en risc d’exclusió social. Utilitzant la força del futbol perseguim l’objectiu d’un procés d’inclusió.

El programa ofereix un entrenament de futbol. Compartim també un petit àpat abans o després dels entrenaments i oferim un espai d’higiene i dutxa. Els entrenaments matinals tenen un perfil adaptat i no competitiu que integra un vessant clàssic d’entrenament futbolístic  alhora que un espai de confiança per a la pràctica de l’esport a través de la paraula i l’escolta. Les dinàmiques individuals i col.lectives ofereixen un pòdium on els jugadors puguin mostrar les seves qualitats, la problemàtica dels sense sostre i la realitat de la dificultat de l’allotjament. En aquest sentit Street Soccer Barcelona fa visible la realitat del sensellarisme, mostrant una cara i una aproximació més positives.

Els entrenaments estan dirigits per un entrenador qualificat i amb vocació social i van acompanyats de dinàmiques de presa de confiança, d’escolta mútua i respecte. Deixem de banda aspectes competitius que ja es troben en d’altres projectes  i en el dia a dia i ens concentrem en dinàmiques de confiança on tothom es pugui trobar a gust. Les xerrades, els torns de paraula i el compartir un petit àpat són elements juntament amb els esportius, igualment importants del projecte.  

Entrenem al camp municipal de futbol de la Satalia, al Poble Sec. Un espai obert i lluminós, amb unes magnífiques vistes sobre Barcelona. 

c/ Margarit, 79. 08004 BARCELONA

Metro L3 (Poble Sec) i L2 (Paral.lel): un cop al Paral.lel cal pujar els carrers Margarit, Tapioles o Poeta Cabanyes fins Passeig Exposició.

Street Soccer Barcelona 2